• slider-3
  • slider-2
  • slider-4
  • slider-1

ITmotive Academy

ITmotive Academy: praktische functionaliteiten direct benutten voor uw business

Bent u gebruiker in uw autobedrijf van I’Car DMS? Verrijk dan permanent uw kennis via ITmotive Academy. Via praktische WebTrainingen volgt u de training van uw voorkeur vanaf de locatie die ú optimaal past.

Aan de hand van de vaak minder belichte mogelijkheden in I’CarDMS en aanverwante producten maximaliseren wij uw kennisniveau in korte tijd. Ideaal, want het al uitgebreide I’Car DMS vernieuwt voortdurend met aantrekkelijke functionaliteiten. Kort en krachtig belichten onze ervaren trainer/consultants zeer inzichtelijk belangrijke deelgebieden. Zeer praktisch voor uw organisatie. Via de WebTrainingen leert u deze rendementsvolle functionaliteiten direct benutten en dus uw business te verbeteren. Aan het eind van elke WebTraining kunt u direct en rechtstreeks uw vragen stellen over I’Car. Heeft uw vraag betrekking op uw specifieke klantsituatie? Dan organiseren wij daarvoor een aparte call.

Altijd actueel bij de les
Hieronder ziet u onze halfjaarkalender. In één oogopslag ontdekt u welke WebTrainingen u binnenkort om de twee weken kunt volgen. Inclusief de duur en de prijs van de sessie. Ook mag u met maximaal twee collega’s deelnemen, voor de prijs van één. Op voorhand bent u welkom uzelf in te schrijven voor meerdere sessies. Bij 3 of meer deelnemers gaat de sessie door en laten wij u dit weten. Zijn er minder inschrijvingen? Dan beoordelen wij per training of deze doorgaat of niet.

Academy Agenda

 

Datum Tijd
Date Temps
Onderwerp Training
Objet de la formation
Duur____
Durée
Prijs___
Prix
Taal
Langue
Training____
Formation
11 – april /14:00 uur Opel BPI in combinatie met Tracker Module 2 uur € 175,= NL Web
18 – april /14:00 uur Campagne boekingen Debet-Credit correcties 2 uur € 175,= NL Web
         
           

Schrijf u nu in

Dit kan via de onderstaande button ‘Academy inschrijven’.

Bedrijfsnaam / Societe *

Uw naam / Contact *

Email*

Telefoonnummer / Telephone*

Ik schrijf mij hierbij in op de volgende Trainingsessies / Nous venons a session *

Opmerking / Commentaire

© Copyrigt 2016 ITmotive