Auto Palace: 2e grote deelnemer aan IC@N pilot

Auto Palace: 2e grote deelnemer aan IC@N pilot

Binnen een unieke Europese pilot genaamd IC@N van PSA met I´Car DMS is inmiddels niet alleen Citroën dealer Bertens overgestapt, maar ook Auto Palace, met haar 11 vestigingen, ITmotive is er trots op om als éérste speler voor deze unieke pilot op Europees niveau te zijn geselecteerd.

Citroën dealer Bertens is sinds 17 november 2014 overgestapt op I’Car DMS. Bertens is tevens aangewezen door PSA als eerste officiële IC@N pilot voor Europa. PSA (Peugeot Citroën) is een nieuwe weg ingeslagen om met minder DMS´sen in Europa te gaan werken. Oscar Derksen, directeur ITmotive: “Dit project heet IC@N waarbinnen PSA slechts enkele DMS´sen voor Europa goedkeurt, waaronder I´Car DMS. Het doel van de IC@N pilot? Het creëren van uniformiteit binnen de PSA dealers op Europese schaal. Deze DMS´sen moeten zich conformeren aan zowel de standaard van PSA op Europees niveau als ook op lokaal vlak, zoals dat voor I´Car DMS in Nederland het geval is.”

ITmotive heeft absolute primeur voor Europa
Nederland is als eerste pilotland gekozen omdat Nederland als eerste Europese land klaar is voor deze operatie. En ITmotive was op haar beurt met I´Car DMS de eerste speler die inhoudelijk op orde is voor een dergelijk ingrijpend en groot proefproject. In de vorige editie van onze nieuwsbrief las u dat Citroën dealer Bertens deelneemt aan de pilot, maar inmiddels ook Auto Palace, met haar 11 vestigingen. Oscar Derksen: “De implementatie bij Auto Palace is voortvarend verlopen en alle betrokkenen staan zeer positief in dit traject. Alle interfaces binnen IC@N zijn nu bij hen operationeel. Vooral het aantal van 11 vestigingen maakt dit tot een bijzondere deelnemer aan deze eveneens bijzondere pilot.”

Uiteindelijk drie pilots
De derde pilot partner is inmiddels ook bekend: Van Hunnik Autogroep voor de merken Peugeot en Citroën. Binnenkort is meer bekend over de start van de van Hunnik Autogroep in de IC@N pilot.


Laat een reactie achter