Bruyninx eerste pilot in België voor DMS IC@N project

Bruyninx eerste pilot in België voor DMS IC@N project

ITmotive Group was de eerste DMS leverancier die in de Benelux een PSA IC@N Pilot opstarten. Dit betreft een gezamenlijk Europees project waarin meerdere DMS-systemen samenwerken met PSA. Sinds de start van het DMS IC@N project, begin 2015, zijn er veel dealers overgegaan op I’Car DMS. In Nederland zijn alle 4 de Pilot’s positief afgerond en is begonnen aan het uitrollen van I’ Car DMS binnen het netwerk. In België is het Pilot project dit jaar van start gegaan.
Leen Severi is Project Leider voor de overstap op I’Car binnen de Bruyninx Groep in België. In het dagelijkse leven is Leen Project Manager DMS – Business Analyst. Daarmee is zij ook betrokken bij de PSA IC@N Pilot. Hiermee is Bruyninx de eerste pilot in België voor I’Car DMS IC@N project.

Bruyninx is met 13 vestigingen de grootste multimerk-autoverdeler in Belgisch-Limburg met merken als Citroën, Peugeot, Kia, Fiat, Nissan en meer. Leen: “Voor wat Citroën betreft binnen België zijn wij de eerste pilot binnen het PSA IC@N project, dus de eersten die ook daadwerkelijk de interfaces en dergelijke zullen gebruiken. Deze integratie vanuit I’Car wordt in nauwe samenwerking met PSA opgebouwd en Bruyninx in België dient daartoe als pilot.”

Constructieve samenwerking tussen PSA en I’Car Systems

“We zijn nu met onze drie Citroën vestigingen live met I’Car. Onze eerste werkdag met I’Car was 3 april jongstleden. We zijn er nu een 2-tal maanden naar behoorlijke tevredenheid mee aan de slag, kan ik zeggen. Uiteraard moeten er nog detailzaken worden ingeregeld, maar dit gebeurt in een nauwe en constructieve samenwerking tussen PSA en ITmotive. Wij geven vanuit Bruyninx aan waar wij nog kansen tot verbetering zien en zij werken dat uit. Momenteel treffen we de voorbereidingen om ook onze Peugeot-, Nissan- en Kia-vestigingen om te schakelen naar I’Car.”

Bewuste keuze voor synergie

Leen: “De reden voor onze keuze voor I’Car? Wij zijn als Bruyninx een multi-merk organisatie met meerdere vestigingen, en wij wilden voornamelijk synergie bereiken binnen de processen. Niet alleen binnen onze twee PSA-merken Peugeot en Citroën, maar ook binnen de andere merken die wij vertegenwoordigen. Ook willen we één gemeenschappelijke klantendatabase en een moderner DMS-systeem dan waarmee we eerder werkten. Dat wil zeggen: één DMS-systeem tussen alle vestigingen. Al deze voordelen kan I’Car ons bieden, evenals procesverbeteringen en verbeteringen in onze klantenservice. En niet te vergeten, meer tevreden medewerkers omdat zij nu met een veel gebruiksvriendelijkere tool kunnen werken.”

 


Laat een reactie achter