Business intelligence als een standaard in I’Car DMS

Business intelligence als een standaard in I’Car DMS

Business intelligence nu standaard in I’Car

ITmotive heeft recent een aanvullende standaard functionaliteit toegevoegd aan I’Car DMS. Voor de vier cruciale afdelingen in uw automotive bedrijf geeft deze zeer praktisch en inzichtelijk alle relevante cockpitinformatie en KPI’s. Dit gaat om werkplaats, magazijn, verkoop nieuw en verkoop gebruikt, dus volledig automotive gerelateerd.

In totaal gaat het om 80 dynamische grafieken, overzichtelijke tijdlijnen, en dashboardmeters in de vorm van KPI’s waarbij de gebruiker niets hoeft te doen: deze 80 grafieken en KPI’s zijn voorgedefinieerd en volledig standaard ingericht. De gebruiker drukt op de juiste buttons binnen deze nieuwe standaard applicatie, leest de actuele kernwaarden en kan deze zelf analyseren. Actuele kerndata worden hierbij automatisch vergeleken met vorige periodes, zodat afwijkingen direct zijn te zien. Hiervoor is dus geen enkele inrichting op maat of setting van parameters nodig. De data is al op waarde geschat voor u en hier heeft ITmotive al direct de KPI’s op gebouwd. Deze standaardapplicatie is 100% van I’Car DMS én 100% op de database van I’Car gebaseerd en ingericht. Voorheen waren dergelijke rapportages weliswaar verspreid in I’Car te vinden, maar nu dus ook overzichtelijk in één module.

Direct handelen mogelijk
Deze standaard Business intelligence tool is 24/7 vanaf een iPad of elke andere device te bereiken en te bedienen. Belangrijke informatie hieruit is direct door het management door te sturen naar relevante werknemers. De helderheid en directheid van die informatie kan direct leiden tot gerichte acties op de afdelingen waarop de data van toepassing is. Bij de Peugeot en Citroën dealers wordt deze nieuwe module als standaard meegenomen.

Heeft u interesse?
U kunt vrijblijvend een demo krijgen of zelfs een demo-account aanvragen waarbij u op eigen initiatief alle mogelijkheden kunt doorgronden.


Laat een reactie achter