CarConfigurator: maximaliseer uw verkoopkansen

CarConfigurator: maximaliseer uw verkoopkansen

Voor de Sales afdeling van uw autobedrijf biedt I’Car een geïntegreerde en zeer laagdrempelige offertemodule. Ideaal voor verkopers en Business Contact Center. Zij kunnen er heel snel en zeer gedetailleerd een auto mee offreren, terwijl de klant actief meekijkt. Inclusief alle mogelijke opties, accessoires, verzekeringen, inruil, kortingen en meer. Uiteraard voorzien van alle relevante informatie. CarConfigurator in I’Car is geschikt voor zowel nieuwe auto’s als occasions. U maximaliseert er uw commerciële verkoopkansen mee!

Voor nieuwe auto’s maakt de CarConfigurator gebruik van verschillende databronnen van uw importeur en/of dataleveranciers. Klanten en prospects staan daarmee in I’Car in één centrale database over alle vestigingen heen. Van offerte naar order/factuur is het dus nog slechts een eenvoudige hinkstap sprong met de module CarConfigurator binnen I’Car. Het complete offerte- en verkoopproces is daarmee rond en dicht. Het stand alone gebruik van eigen systemen voor offreren in Word, of via de website van de importeur, behoort hiermee tot het verleden.

Volledig grip op vervolgacties

De inrichting van CarConfigurator maakt het eveneens mogelijk om hier een complete workflow aan te koppelen. Deze helpt de verkoper met het plannen van de vervolgacties. Zoals het rijklaar maken van de verkochte auto en het maken van een are you happy call. Deze vervolgacties worden zichtbaar in de agenda en op rapportages en cockpits. Kortom, volledige controle over het complete salesproces, van eerste lead tot verkoop van een auto.

Ook aan de slag met CarConfigurator?

Schrijf u dan in voor de training CarConfigurator, gegeven door de ITmotive Academy. Een praktische training die u alle voordelen van CarConfigurator maximaal laat benutten.


Laat een reactie achter