Cedric Hottat, consultant ITMotive

Cedric Hottat, consultant ITMotive

“De omgang met de klanten is voor mij heel speciaal”

Cedric is sinds 5 jaar werkzaam bij ITmotive als consultant. Zijn standplaats is de vestiging van ITmotive in het Vlaamse Mechelen: “Ik help dealerbedrijven en garages om na hun keuze voor I’Car dit DMS-systeem succesvol te implementeren en toe te passen.”

Het werkgebied van de goedlachse Cedric bestrijkt zowel Vlaanderen als Wallonië in België, maar ook Luxemburg. Cedric heeft een grote belangstelling voor de automotive en werkte eerder als consultant voor een ander DMS-systeem voor merken als Audi, Skoda en VW.

Extra bijzonder: de contacten met de klanten

Cedric is helder als hem wordt gevraagd wat hem in dit werk als consultant voor ITmotive aantrekt: “De contacten met de klanten maken voor mij het werk extra bijzonder. Mijn werkgebied is België en Luxemburg, maar ik denk dat de bedrijfsculturen hier in grote lijnen overeenkomen met die in Nederland. Naast wellicht soms een iets andere manier van werken.”

Kinderen en modelbouw

Cedric woont in Opwijk en besteedt in zijn vrije tijd vooral graag tijd aan zijn twee dochters in de leeftijd van 5 en 7: “Daarnaast heb ik een voorliefde voor modelbouw. Vooral maak ik radiobestuurde off road modelwagens in de verhouding 1:10. Dat doe ik in teamverband met een clubje gelijkgestemden. Heel leuk om te doen, ook omdat dit eveneens met de automotive te maken heeft.”


Laat een reactie achter