ITmotive lanceert video over bijzondere Europese pilot

ITmotive lanceert video over bijzondere Europese pilot

Onlangs publiceerde ITmotive een gloednieuwe video op Automotive-online. Deze video schetst de keuze van Citroën dealers Bertens en EmerparkAuto voor I’Car DMS van ITmotive. Deze keuze past in een unieke Europese pilot genaamd IC@N van PSA met I´Car DMS. Inmiddels is ook Auto Palace, met haar 12 vestigingen, toegetreden tot deze pilot fase. ITmotive is er trots op om als éérste speler voor deze unieke pilot op Europees niveau te zijn geselecteerd. 

Citroën dealer Bertens is sinds 17 november 2014 overgestapt op I’Car DMS. Bertens is tevens aangewezen door PSA als eerste officiële IC@N pilot voor Europa. PSA (Peugeot Citroën) is een nieuwe weg ingeslagen om met minder DMS´sen in Europa te gaan werken. Oscar Derksen, directeur ITmotive: “Dit project heet IC@N waarbinnen PSA slechts enkele DMS´sen voor Europa goedkeurt, waaronder I´Car DMS. Het doel van de IC@N pilot? Het creëren van uniformiteit binnen de PSA-dealers op Europese schaal. Deze DMS´sen moeten zich conformeren aan zowel de standaard van PSA op Europees niveau als ook op lokaal vlak, zoals dat voor I´Car DMS in Nederland het geval is.”

ITmotive heeft absolute primeur voor Europa
Nederland is als eerste pilotland gekozen omdat Nederland als eerste Europese land klaar is voor deze operatie. En ITmotive was op haar beurt met I´Car DMS de eerste speler die inhoudelijk op orde is voor een dergelijk ingrijpend en groot proefproject. Oscar Derksen: “Vandaar de absolute primeur dat ITmotive voor deze unieke pilot op Europees niveau is geselecteerd. De uitkomst van een ongeveer drie jaar durend en zeer streng selectietraject. Hiermee worden wij beloond voor onze innovatieve houding om als koploper voorop te willen lopen als het gaat om het best werkbare DMS.”

De Europese voordelen van I´Car DMS
De voordelen van I´Car DMS die de doorslag hielpen maken om te kiezen voor I´Car? Het is een bewezen pakket dat inmiddels in meerdere Europese landen in gebruik is en al die landen werken met één versie. Doen we een aanpassing in I´Car in bijvoorbeeld Frankrijk? Dan is die aanpassing ook direct in I´Car DMS in die andere landen zoals voor Nederland en België  doorgevoerd. Het is gebouwd met de allernieuwste technieken en I´Car DMS heeft alles in zich om werkelijk elk facet uit een automotive bedrijf integraal te bedienen. Oscar Derksen: “Hiermee bewijst I´Car DMS voorop te lopen als het gaat om procesbewaking en efficiencyverbetering van het autobedrijf.”

Uiteindelijk drie pilots
Er zijn inmiddels al tussentijdse evaluaties geweest met PSA. De afronding van dit eerste deel van de pilot bij Bertens is ongeveer eind maart. Uiteindelijk zal deze pilot fase voor IC@N uit meerdere implementaties bestaan. Oscar Derksen: “Deze tweede daarvan is begin maart geweest bij Auto Palace voor het merk Peugot. En de derde pilot partner is inmiddels ook bekend: Van Hunnik Autogroep voor de merken Peugeot en Citroën. De implementatie bij Auto Palace is voortvarend verlopen en alle betrokkenen staan zeer positief in dit traject. Inmiddels zijn de basisprocessen zoals facturatie nagenoeg op orde en draait men mee in de pilot. Binnenkort is meer bekend over de start van de van Hunnik Autogroep in de IC@N pilot.”

Benieuwd naar de video?
Klikt u dan op deze link.


Laat een reactie achter