Gman Antwerpen / Opel – Citroën- Toyota

Gman Antwerpen / Opel – Citroën- Toyota

GMan Opel live met I’Car

GMan Opel is een zeer vooruitstrevende Opel dealer met drie vestigingen in Antwerpen, Wilrijk en Mechelen. Op 4 mei zijn zij live gegaan met I´Car DMS nadat een keuze voor een opvolger van hun “oude” DMS enige keren was uitgesteld. Oscar Derksen: “Uiteindelijk heeft men de knoop doorgehakt en is GMan Opel in slechts drie dagen volledig live gegaan op I’Car DMS Inclusief een rimpelloze livegang op onze hosting omgeving in ons eigen hosting center. Men is heel enthousiast. 

Oscar Derksen: er is vanuit GMan en ITmotive een enorme inzet gepleegd om de overgang goed te laten verlopen, medewerkers hebben zelfs in het weekend overgewerkt. Het was van belang dat de switch naar I’Car rimpelloos verliep. Men had bijvoorbeeld het centraal magazijn goed ingericht en het was cruciaal dat dit vanaf de start ook zo door bleef functioneren. Dit is allemaal gelukt, ook is er geen achterstand opgelopen. We mogen de overstap voor GMan als een geslaagde operatie kwalificeren.”

 

Hugo Hamers, verantwoordelijke projectleider van Gman Opel:

“Wat enorm helpt, is dat I’Car DMS logisch en intuïtief in elkaar steekt”

Hugo Hamers van Gman Opel was vanuit GMan de verantwoordelijke projectleider voor de overstap: “Overstappen naar een ander DMS treft je organisatie in het hart, dus wil je zeker weten dat die overstap zonder problemen verloopt. We hebben hierbij heel bewust gekozen voor I’Car, ook na consultatie bij collega-dealers in het buitenland die er al mee werkten. We hadden wel de vrees na de overstap een aantal functionaliteiten te gaan missen. Gelukkig constateren we nu dat we opgelucht adem kunnen halen met een DMS dat het meest aanleunt tegen de noden die wij vandaag de dag hebben. Je wilt bij een dergelijke migratie dat al je processen ongestoord doorlopen. De overgang is mede dankzij de medewerkers die extra tijd hebben geïnvesteerd om zaken voor te bereiden, naadloos verlopen, durf ik wel te zeggen. Uiteraard moeten we hier en daar procedures iets bijstellen, maar dat lijkt mij normaal als je een nieuw programma introduceert in je organisatie. Wat enorm helpt bij een dergelijke migratie, is dat I’Car logisch en intuïtief in elkaar steekt. We zijn er zelfs in geslaagd om op de dag van de overgang een eerste factuur te maken met I’Car DMS.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter