ITmotive Academy – Snel en slim bijleren én bijblijven

ITmotive Academy – Snel en slim bijleren én bijblijven

ITmotive Academy: praktische functionaliteiten direct benutten voor uw business

“Snel en slim bijleren én bijblijven”

Bent u gebruiker in uw autobedrijf van I’Car DMS? Verrijk dan permanent uw kennis via de gloednieuwe ITmotive Academy. Via praktische WebTrainingen volgt u de training van uw voorkeur vanaf de locatie die ú optimaal past.

Aan de hand van de vaak minder belichte mogelijkheden in I’Car DMS en aanverwante producten maximaliseren wij uw kennisniveau in korte tijd. Ideaal, want het al uitgebreide I’Car vernieuwt voortdurend met aantrekkelijke functionaliteiten. Kort en krachtig belichten onze ervaren trainer/consultants zeer inzichtelijk belangrijke deelgebieden van I’Car. Zeer praktisch voor uw organisatie. Via de WebTrainingen leert u deze rendementsvolle functionaliteiten direct benutten en dus uw business te verbeteren. Aan het eind van elke WebTraining kunt u direct en rechtstreeks uw vragen stellen over I’Car. Heeft uw vraag betrekking op uw specifieke klantsituatie? Dan organiseren wij daarvoor een aparte call.

Altijd actueel bij de les

Hieronder ziet u onze halfjaarkalender. In één oogopslag ontdekt u welke WebTrainingen u binnenkort om de twee weken kunt volgen. Inclusief de duur en de prijs van de sessie. Ook mag u met maximaal twee collega’s deelnemen, voor de prijs van één. Op voorhand bent u welkom uzelf in te schrijven voor meerdere sessies. Bij 3 of meer deelnemers gaat de sessie door en laten wij u dit weten. Zijn er minder inschrijvingen? Dan beoordelen wij per training of deze doorgaat of niet.

Schrijf u nu in

Dit kan via de onderstaande button ‘Academy inschrijven’.


Laat een reactie achter