• slider-3
  • slider-4
  • slider-2
  • slider-1

ITmotive. Extreem klantgericht

Welkom bij ITmotive Group. Wij leveren, implementeren en ondersteunen Dealer Management Systemen (DMS) binnen de Benelux. Voor de Nederlandse en Belgische markt betreft dit het Europese Dealer Management Systeem I’Car DMS.

Goed in het grote
Vooral de grotere merkenorganisaties, multi-vestigingen, multi-merk en holdings vinden in ITmotive een gedreven en professionele partner. Onze jarenlange ervaring in de automotive en productkennis borgen dat I’Car DMS altijd en overal naadloos aansluit op zowel Nederlandse branchesystemen als (inter)nationale fabrikantsystemen.

Onze mensen maken het verschil
Ons team bestaat uit ervaren professionals. Speciaal geselecteerd en getraind op kennis van de automotive en de ICT die hiervoor cruciaal is. Dus komen onze medewerkers uit uw sector. Of hebben jarenlange ervaring in de ICT branche voor de automotive sector. Naast deze fascinatie voor techniek, valt ons team ook positief op door een extreme klantgerichtheid. In al onze contacten, van pril begin tot en met stevige en langdurige relaties, handelen we voortvarend, correct, snel en altijd alert. Die menselijke factor maakt I’Car tot een gewilde partner voor de automotive.

about