Jan de Waard, lid product management ITmotive:

Jan de Waard, lid product management ITmotive:

“Ik ben iemand die zaken graag helemaal uitpluist”

Jan de Waard is actief met het product management van I’Car bij ITmotive: “Samen met mijn collega Jacob Boreel ben ik product manager. Wij zijn verantwoordelijk voor alle lijnen naar de importeur en het oplossen van eventuele problemen van gebruikers die tweedelijns binnenkomen. Dit zijn issues die eerstelijns niet door de helpdesk kunnen worden opgelost. Deze onderwerpen werk ik uit, al dan niet samen met Jacob, en communiceren wij met het ontwikkelteam van ICarSystems.

Jan werkt sinds 2012 bij ITmotive, begon als consultant, en heeft ook de servicedesk ondersteund: “In 2016 ben ik onderdeel geworden van het team voor productmanagement. In die functie komen mijn ervaringen met klantcontacten uit mijn eerdere functies bij ITmotive goed van pas. Ik ken I’Car inmiddels door en door. Ik ben iemand die graag graaft en zaken uitpluist tot op het bot. Die eigenschap kan ik heel goed toepassen in mijn huidige functie.”

Compact, flexibel team
Waarmee ITmotive volgens Jan het verschil maakt? “We zijn een compact, flexibel team en kunnen snel schakelen. Alle leden van het team hebben hun specialisme, en samen kunnen we alle facetten waar klanten maar tegenaan kunnen lopen met I’Car behandelen. Een mooi, team waarin we open en transparant zijn naar elkaar.”

Privé volop actief
Jan is iemand die in zijn vrije tijd graag met zijn handen werkt: “Het leuke daarvan, is dat je doorgaans heel snel resultaat ziet. Een jaar geleden heb ik met mijn vrouw een woning gekocht in Velp. Die knap ik graag zelf op. Ik vind het heerlijk om na mijn werk bij ITmotive thuis nog even aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik twee jonge dochters waar ik graag tijd aan besteed. Ook wil ik mijn hobby mountainbiken weer oppakken.”


Laat een reactie achter