Motorhuis tekent voor overstap naar I’Car DMS

Motorhuis tekent voor overstap naar I’Car DMS

Onlangs heeft Motorhuis haar handtekening gezet onder het contract waarmee de migratie naar I’Car DMS een feit is. “Voor beide partijen een mooie dag”, aldus Oscar Derksen, directeur ITmotive.”
“Opnieuw een bevestiging van onze strategie om ook groei te bereiken door grotere bedrijven te bedienen. Met de komst van Motorhuis bewijzen wij opnieuw dat I’Car DMS uitermate geschikt is voor grotere dealerbedrijven. Motorhuis staat tenslotte in de top 10 van de 100 grootste Nederlandse dealerbedrijven.
Oscar Derksen licht toe: “Voor ITmotive is dit een bekroning óp en een beloning ván onze visie, strategie en inspanning. Wij zijn negen jaar geleden bewust gestart bij de “kleinere” dealers om zo als bedrijf en product te groeien. Maar onze horizon is altijd geweest om het gehele netwerk te bedienen, van de single point merk dealer tot de multi merk holdings. Onze opmars en strategie hebben we in 2015 al vorm gegeven door de Auto Palace Groep met haar 12 vestigingen en 8 merken met I’Car DMS uit te rusten. En daar komt naast de Modis Groep (30 vestigingen en meer dan 10 merken) in België Motorhuis in Nederland met haar 20 vestigingen Opel, Citroën en Fiat nu dus bij. Zij hebben bewezen altijd op zoek te zijn naar verbeteringen en met de keuze voor I’Car zetten zij hiermee een volgende stap in dat permanente verbeterproces met daarbij de passende software.

Procesoptimalisatie en efficiencyslagen
Voor Motorhuis is deze stap een mooi moment om alle processen opnieuw onder de loep te nemen en efficiencyslagen te gaan maken. Oscar: “I’Car DMS gaat daar zeker bij helpen om deze verandering in te zetten. Meer efficiency, kosten besparen, meer inzicht, eenduidige manier van werken, alles vanuit één systeem, vanuit één centrale database: dát zijn de doelen van deze migratie. Wij zien erg uit naar de langdurige samenwerking met Motorhuis en bedanken Motorhuis in het in ons gestelde vertrouwen!”

 


Laat een reactie achter