Nieuwe huisstijl ITmotive: extra accent op persoonlijke benadering

Nieuwe huisstijl ITmotive: extra accent op persoonlijke benadering

vormt een prima fundament voor doorontwikkeling. Het resultaat mag er zijn en presenteren wij u trots: een nieuw logo dat ITmotive consequent doorvoert in alle huisstijlmiddelen, van website, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot en met PowerPoint presentaties en brochures. Eveneens is de tone of voice van de boodschap aan de nieuwe huisstijl aangepast.

Accent op detail en high end oplossingen
De focus van de communicatie vanuit ITmotive ligt op de persoonlijke benadering, waarbij de mens centraal staat. Deze mens kan vertrouwen op een optimaal functionerend systeem met een bijbehorende klantbenadering. ITmotive verkoopt geavanceerde sofware oplossingen voor de autobranche. Daarbij gaat het om details. Dat gevoel voor detail en high end oplossingen hebben wij vertaald in een gelaagd huisstijlelement (de driehoekjes) die naadloos op elkaar aansluiten. Precies zoals de software van ITmotive dat ook doet.

Restyle van bestaande logo
Het nieuwe logo is een restyle, van het bestaande logo. In het oude logo was niet voldoende herkenning en eigenheid meer. De puntjes op de i zijn in het nieuwe logo een driehoekje. Dit geeft een opvallend accent en is in lijn met de verdere huisstijl. Door deze subtiele stijlvorm ontstaat een uniek woordmerk. Geen geforceerde vorm, maar een stijlvol logo met gevoel voor detail, passend bij ITmotive.

Bestaande huisstijlkleuren als uitgangspunt
We zijn daarbij uitgegaan van de bestaande huisstijlkleuren oranje en zwart. Daarnaast is rood als accentkleur toegevoegd wat een zeer verrassend effect geeft. Bedoeld om letterlijk af en toe een accent te kunnen leggen op bepaalde onderdelen in de opmaak.


Laat een reactie achter