Overname ITmotive door IDF / Imaweb

Overname ITmotive door IDF / Imaweb

100% Overname ITmotive
IDF/ImaWeb Group heeft een 100% belang in ITmotive Group genomen. Voor uw complete beeld: IDF/ImaWeb Group maakt op haar beurt deel uit van de investeringsmaatschappij Providence Equity.

IDF / Imaweb Group
IDF staat voor Icarsystems en DataFirst; twee gerenommeerde DMS providers in Europa.
Imaweb is een toonaangevende provider op het gebied van CRM en CarConfigurator applicaties.

Bekende en vertrouwde partner
IDF/ImaWeb Group is absoluut geen onbekende van ITmotive. Sinds de oprichting van ITmotive in 2007 betrekken wij I’Car DMS in de Benelux van de organisatie die we nu kennen als IDF/ImaWeb. Hiermee is deze gerenommeerde speler één van de grootste ontwikkelaars in Europa van oplossingen op het vlak van dealer management systems (DMS) en customer relationship management (CRM) voor de automotive. Door de lange relatie die wij al met elkaar hebben, is IDF /ImaWeb Group goed bekend met onze klanten en hun wensen.

Voordelen
De overname door IDF/ImaWeb Group van ITmotive, en feitelijk dus door Providence Equity, biedt meerdere voordelen. Ten eerste profiteert ITmotive, en vooral dus ook onze klanten, van de brede expertise en meerdere producten die IDF/ImaWeb Group biedt binnen de automotive. Met het voordeel van een groter team en een sterkere financiële basis, naast de expertise van de Group, zijn we ervan overtuigd dat wij door deze combinatie uitgroeien tot een nóg robuustere speler in de altijd beweeglijke automotive. Op onze beurt kunnen wij vanuit ITmotive de Group ondersteunen in haar ambitie Europees marktleider te worden als innovatieve DMS/CRM provider.

Wat blijft…
Onze klanten kunnen we melden dat er in de dagelijkse operatie vooralsnog niets verandert. Al onze lopende afspraken, contracten en serviceondersteuning worden gecontinueerd vanuit het u vertrouwde team. Eveneens blijf ik aan als directeur in de rol die u van mij gewend bent.

Wat verandert…
Uiteraard ligt er door de overname een groeiambitie en komt de verdere uitbreiding van ons team in een stroomversnelling. Eveneens verwachten we de komende tijd de introductie van nieuwe toepassingen en ontwikkelingen. De producten en expertise van de verschillende nieuwe acquisities smelten hierin samen. Onze klanten zijn de eersten die van deze innovaties zullen profiteren.

Uw vragen zijn altijd welkom
Mocht deze brief bij u tot vragen leiden? Schroomt u dan niet deze mij rechtstreeks te stellen. Ik ben én blijf u graag van dienst en kijk uit naar de continuering van onze prettige samenwerking.

ITmotive BV
Oscar Derksen


Laat een reactie achter