Referenties

I’Car DMS kent 40.000 gebruikers

I’Car DMS heeft meer dan 40.000 gebruikers in Europa verdeelt over 5.000 vestigingen. Belangrijk hierbij is de certificering en partnership met  de grotere automerken waaronder; BMW, Citroën, Fiat, Ford, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault en Volvo. In de Benelux zijn momenteel 200 dealervestigingen uitgerust met I’Car DMS. Zoekt u een referentie laat het ons dan weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen direct contact met u op.

 

Peugeot & Citroën

In Mei 2014 heeft ITmotive de raamovereenkomst met Peugeot en Citroën (PSA) ondertekend een daarmee de samenwerken met deze merken geformaliseerd. Peugeot en Citroën hebben veel interfases Europees gestandaardiseerd en vanuit deze standaardisatie heeft I’Car DMS alle benodigde en verplichte interfaces standaard aan boord. Onder deze interfaces zitten ook land specifieke ontwikkelingen of integraties die in de Benelux nog niet operationeel zijn maar wel actief worden in de toekomst. Met I’Car DMS heeft de Peugeot/Citroën dealer zekerheid voor nu en de toekomst! Sinds 2010 hebben meerdere Peugeot en Citroën dealer de overgang van het “oude” DMS naar I’Car DMS gemaakt en naar volle tevredenheid. Onlangs zijn EmerparkAuto (5 vestigingen), Bertens (2 vestigingen) en Auto Palace (12 vestigingen) aan onze lijst toegevoegd en worden in de aankomende maanden o.a. Van Hunnik (8 vestigingen) en Coolen (2 vestigingen) en een groot aantal Erkend Reparateurs live gezet.

Opel

Na een grondig onderzoek en selectietraject onder alle in de Benelux beschikbare DMS’en heeft het bestuur van de Opel Erkend Reparateurs vereniging in 2008 de keuze gemaakt voor I’Car DMS. Sindsdien is 80% van het Opel ER netwerk in Nederland overgestapt op I’Car DMS. In 2010 is I’Car DMS ook officieel Endorsed voor de Opel “hoofddealers” in Nederland waardoor nog eens 25 Opeldealers zijn overgestapt op I’Car DMS. In Belgie is I’Car DMS een van de goedgekeurde DMS sinds 2012 en groeit I’Car DMS naar een marktaandeel van meer dan 40%. Opel dealers in Belgie die tot onze begruikers behoren zijn o.a. Houttequiet, Groep Boden, Opel Willy, Vanneste en Gman  Inmiddels heeft I’Car DMS 44% marktaandeel binnen het Opel segment in de Benelux.

Renault & Dacia

I’Car DMS heeft alle benodigde Renault/Dacia interfaces geïntegreerd en is daarmee volledig gehomologeerd door Renault wereldwijd. In de Benelux werken momenteel drie grote Renault dealergroepen met I’Car DMS, gezamenlijk meer dan 15 vestigingen. In België is in 2013 een nieuwe Renault dealers groep gemigreerd van zijn oude pakket naar I’Car DMS over alle 4 de vestigingen. In Nederland draaien inmiddels twee Renaul dealers zeer tevreden op I’Car DMS.

Nissan

I’Car DMS heeft alle benodigde Nissan interfaces geïntegreerd en is door Nissan Europees gecertificeerd.
In de Benelux werken een aantal Nissan dealers met I’Car DMS waaronder een van de grootste Nissan dealers in Belgie met 3 vestigingen. Nissan is naast Renault, Peugeot en Citroën een merk waar voor I’Car DMS nog veel groei wordt verwacht in de aankomende jaren.

Een belangrijkrecente integratie is het nieuwe MenuPricing systeem van Nissan dat volledig is geintegreerd binnen I’Car DMS. Naast deze integratie draaien ook interfaces als

– onderdeelbestellen (nieuwe versie)

– onderdeel Masterfile

– FlateRate code