Referenties

Multi Brand

Dealer Groepen

I’Car DMS is uitermate geschikt voor Dealer Groepen met meerdere vestigingen en meerdere merken. Belangrijk voor deze doelgroep is dat het DMS eenvoudig aansluit bij de merken die de groep voert en ze daarbij ondersteunt in bijvoorbeeld één werkplaats of centrale verkoopadministratie.

Dat lijkt eenvoudig maar het DMS moet op basis van het Merk de juiste interfaces en merkspecifieke werkwijzes kunnen adressen. Daarnaast moet het DMS ook voor heel veel merken de goedkeuringen hebben om de DealerGroep in haar Multi-merk startegie zo goed als mogelijk te ondersteunen. Dealergroepen die met I’Car DMS werken zijn o.a.  PGAMaurinMotorhuis, Bruyninx, AutoPalace, Broekhuis.

Ford

Referenties Ford

I’Car DMS is Tier1 partner van Ford of Europe. T1 is het hoogste samenwerkings niveau dat een DMS leverancier kan bereiken bij Ford. In geheel Europa zijn er maar 5 DMS leveranciers met deze status. We zijn gestart in België met het contracteren van de eerste Ford dealers sinds 2016. Inmiddels zijn de eerste  belangrijke dealergroepen live waaronder de grootste Ford dealergroep van België.

Klanten zijn  Noyens(3), Driessen(2), Fidenco Groep(8)

I’Car DMS Merken Goedkeuring

I’Car DMS Merken

I’Car DMS heeft meer dan 40.000 gebruikers in Europa verdeelt over 5.000 vestigingen. Belangrijk hierbij is de certificering en partnership met  de grotere automerken waaronder; BMW, Citroën, Fiat, Ford, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault en Volvo. In de Benelux zijn momenteel 200 dealervestigingen uitgerust met I’Car DMS. Zoekt u een referentie laat het ons dan weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen direct contact met u op.

 

Peugeot / Citroën / DS

Referenties Peugeot / Citroën / DS

In Mei 2014 heeft ITmotive de raamovereenkomst met Peugeot en Citroën (PSA) ondertekend een daarmee de samenwerken met deze merken geformaliseerd. Peugeot en Citroën hebben veel interfases Europees gestandaardiseerd en vanuit deze standaardisatie heeft I’Car DMS alle benodigde en verplichte interfaces standaard aan boord. Onder deze interfaces zitten ook land specifieke ontwikkelingen of integraties die in de Benelux nog niet operationeel zijn maar wel actief worden in de toekomst. Met I’Car DMS heeft de Peugeot/Citroën dealer zekerheid voor nu en de toekomst! Sinds 2015 hebben meerdere Peugeot en Citroën dealer de overgang van het “oude” DMS naar I’Car DMS gemaakt en naar volle tevredenheid.

Voorbeelden van PSA dealers die met I’Car DMS werken in de Benelux zijn: Auto Palace(19 site), Bertens(2), Motorhuis(18), Bruyninx(12), PGA Nederland(4), Broekhuis(7), Gielkens(2), Goeyens(18).Daarnaast werken een groot aantal Erkend Reparateurs met I’CarDMS Live (Hosting)

Opel

Referenties Opel

Na een grondig onderzoek en selectietraject onder alle in de Benelux beschikbare DMS’en heeft het bestuur van de Opel Erkend Reparateurs vereniging in 2008 de keuze gemaakt voor I’Car DMS. Sindsdien is 80% van het Opel ER netwerk in Nederland overgestapt op I’Car DMS.

In 2010 is I’Car DMS ook officieel Endorsed voor de Opel “hoofddealers” in Nederland. Sindsdien zijn 25 Opeldealers zijn overgestapt op I’Car DMS waaronder; Orange Motors(6), Motorhuis(12), Rijkmans(3) .

In België is I’Car DMS een van de goedgekeurde DMS sinds 2012 en sindsdien groeit I’Car DMS naar een marktaandeel van meer dan 50%. Opel dealers in Belgie die tot onze gebruikers behoren zijn o.a.  Groep Boden(4), Opel Willy(2), GMAN(3), Haeck Groep(3).  Daarnaast werk 70% van het R2 netwerk inmiddels ook met I’Car DMS Live (Hosting)

Het marktaandeel van I’Car DMS in de Benelux is momenteel 48%.

Renault & Dacia

Referenties Renault

I’Car DMS heeft alle benodigde Renault/Dacia interfaces geïntegreerd en is daarmee volledig gehomologeerd door Renault wereldwijd. In de Benelux werken momenteel drie grote Renault dealergroepen met I’Car DMS, gezamenlijk meer dan 15 vestigingen. In België is in 2013 een nieuwe Renault dealers groep gemigreerd van zijn oude pakket naar I’Car DMS over alle 5 de vestigingen. In Nederland draaien inmiddels twee Renaul dealers zeer tevreden op I’Car DMS.

Nissan

Referenties Nissan

I’Car DMS heeft alle benodigde Nissan interfaces geïntegreerd en is door Nissan Europees gecertificeerd.
In de Benelux werken een aantal Nissan dealers met I’Car DMS waaronder één van de grootste Nissan dealers in Belgie met 6 vestigingen. Nissan is naast Renault, Peugeot en Citroën een merk waar voor I’Car DMS nog veel groei wordt verwacht in de aankomende jaren.