Saga-Piret live op I’Car DMS

Saga-Piret live op I’Car DMS

Eerste Mercedes-Benz Dealer in Benelux
De Belgische Dealergroep Saga-Piret, onlangs uitgeroepen tot beste Mercedes-Benz dealer van België, is na een goed gecoördineerde voorbereiding begin januari volledig gemigreerd naar I’Car DMS. Hiermee zijn zij de eerste Mercedes-Benz dealer die gemigreerd is naar I’CarDMS in de Benelux.

Aansluiting bij het Merk
Dankzij de expertise en inzet van experts aan beide zijden is de conversie en opstart volgens plan verlopen. Alle Mercedes-Benz interface zijn succesvol geactiveerd en operationeel, zoals Xentry Portal, Eva, Cesar etc. In de aankomende weken wordt het nieuwe MBC-Pos verwacht in België en ook daarvoor is I’Car DMS volledig klaar.

Europese dekking
I’CarDMS heeft reeds een groot marktaandeel binnen met Mercedes-Benz netwerk in Europa. Zo werkt 80% van alle Mercedes-Benz dealers in Frankrijk met I’CarDMS. Vanuit deze Europese benadering kan I’CarDMS eenvoudig worden uitgerold over meerdere Europese landen, zoals België en vervolgens Nederland.

Begeleiding en samenwerking
De intensieve begeleiding On-Site is door een gecombineerd team van Franse, Belgische en Nederlandse consultants gedaan. Na deze eerste week zijn de medewerkers van Saga–Piret nu zelfstandig en operationeel met I’Car DMS. We willen alle medewerkers van Sage–Piret bedanken voor hun inzet, toewijding en veerkracht. De komende dagen worden de puntjes op de i gezet zodat we over enkele weken kunnen terugkijken op een goede en succesvolle migratie