• slider-4
  • slider-2
  • slider-1
  • slider-3

I’Car DMS: gemaakt door profs die de automotive begrijpen

Ontdek I’Car DMS. De in de Benelux inmiddels jarenlang bewezen en intensief toegepaste DMS-oplossing van de ITmotive Group. I’Car DMS is een volledig en stabiel Windows pakket. Gefundeerd op één centrale database voor alle modules, alle vestigingen en alle merken. I’Car werkt altijd en overal en met elk ander systeem, hoe groot uw organisatie ook is. Uw tool om snel te schakelen. Intern, maar ook tussen uw fabrikant, importeur en klant. Veilig, voortvarend en met visie.

Eindelijk profiteert u van de synergie in de kolom fabrikant – dealer – klant
In uw organisatie werkt u met steeds meer systemen. Zoals fabrieks-, branche- en front-office systemen. Maar ook uw klant maakt toenemend gebruik van internet in zijn communicatie met u. Dus eist u een volledig open DMS-systeem. I’Car garandeert u dit. En laat zich moeiteloos koppelen met alle andere systemen in de automotive. Eindelijk profiteert u van de synergie in de kolom fabrikant – importeur – dealer – klant.

Gemaakt door IT-professionals die de automotive doorgronden en begrijpen
De makers van I’Car DMS zijn diep ingevoerd in de automotive. Zij doorgronden uw materie, kennen alle uitdagingen en beantwoorden deze met functionaliteiten die hun werk doen. Dag in dag uit. Door die kennis zijn wij ook in staat uw interne processen te analyseren. Is aanpassing daarvan gewenst voor een optimale aansluiting op I’Car? Dan adviseren wij u ook daarin.