• slider-3
  • slider-2
  • slider-4
  • slider-1

De automotive verandert. Met I’Car DMS verandert u in toptempo mee

Een nieuwe economische werkelijkheid. Veranderend rijgedrag. Andere beslisfactoren bij klanten: de automotive moet sneller voorsorteren dan ooit op al die veranderingen. I’Car garandeert u maximale efficiency in uw organisatie. Dit state-of-the-art DMS geeft u de ruimte te accelereren op deze veranderingen. De automotive verandert. Met I’Car DMS verandert u in toptempo mee. Aan kop.

Hoe goed is eigenlijk uw bestaande DMS?
Uiteraard werkt u momenteel met een DMS-systeem. Veelal voorgeschreven binnen de groep waar u werkt of door uw importeur. Maar volgt dit DMS-systeem alle laatste ontwikkelingen in uw branche? Benut u met uw huidige DMS-systeem de uitdagingen binnen de automotive in uw voordeel? En vooral: is dit DMS wel zo open en transparant als uw andere systemen verlangen? Met I’Car als DMS-systeem speelt u al vanaf dag één snel en succesvol in op alle kansen die de automotive u biedt.

Kant-en-klare managementinfo in één oogopslag overzichtelijk
U wilt niet alleen registreren, maar ook analyseren en regisseren. I’Car begrijpt dit en presenteert u kant-en-klare managementinformatie. Handige en heldere KPI’s waarmee u in één oogopslag ziet waar bijsturing in uw organisatie is verlangd.