• slider-1
  • slider-3
  • slider-2
  • slider-4

I’Car DMS. De vele voordelen, in úw voordeel

Snel inzetbaar
I’Car is slim, innovatief en makkelijk in uw organisatie toe te passen. Modulair van opzet, dus u begint waar u direct kansen ziet. En u breidt uit naar eigen inzicht. En heeft u hulp nodig voor de bijpassende IT-infrastructuur? Ook dan begeleiden wij u praktisch en professioneel.

Al uw bestaande gegevens gaan moeiteloos, compleet én foutloos mee
Wie huiverig is voor de overstap van zijn huidige DMS naar I’Car, die kent I’Car nog niet. Al uw bestaande data, ongeacht de hoeveelheid, implementeren wij naadloos in I’Car. Al vanaf dag één werkt, presteert en rendeert I’Car binnen uw organisatie. Direct na de overzetting kunt u plannen, boeken, communiceren en factureren. Ongeacht hoeveel merken en vestigingen u vertegenwoordigt.

Uitermate geschikt voor grotere organisaties
I’Car DMS doet en denkt groot. In uw belang. Dus is I’Car DMS een Europees ontwikkeld systeem. Met ongekend veel interfaces en goedkeuringen van diverse automerken. Nederlandse dealers profiteren dus van in meerdere Europese landen geteste en gebruikte koppelingen. Dit maakt I’Car DMS tot hét ideale en innovatieve DMS voor de grotere automerken met meerdere vestigingen en multi-merk organisaties.

Uw medewerkers kunnen na een korte training direct aan de slag
Het bedieningsgemak? Maximaal intuïtief. Het gemak waarmee uw medewerkers privé hun smart phone bedienen, vindt u professioneel en onder werktijd ook terug in I’Car DMS. Beginnen is gebruiken. Uiteraard trainen en begeleiden wij uw medewerkers. Van eerste en algemene 0-training bij ons tot een verdiepende training bij u op locatie. Extra trainingen in de diepte zijn altijd uitvoerbaar.

Permanent beschikbare servicedesk
Via de klantportal legt u als klant 24/7 contact met ons. Voor vragen, problemen, documentatie en downloads. Deze topservice garandeert minimale downtime: uw automotive bedrijf kan dus altijd door.