Verandering en uitbreiding ITmotive Team

Verandering en uitbreiding ITmotive Team

ITmotive is sterk in ontwikkeling. We bevinden ons in een mooie groeiperiode. We starten momenteel nieuwe klanten op en hebben eveneens nieuwe opstarts in het vooruitzicht. Bij deze groei horen uiteraard ook de groei en structurering van ons Team. In dit bulletin informeren wij u hier graag over.

Sander de Korte wordt zelfstandig                                                                                             

Sander is de tweede medewerker die in dienst trad bij ITmotive, nu bijna 10 jaar geleden. Met de kennis, inzet en daadkracht die Sander inbracht werden de eerste kleinere dealers goed opgestart en creëerden wij een “standaard” opstart protocol. In de jaren daarna heeft Sander de nieuwe medewerkers onder zijn hoede genomen en zijn kennis op natuurlijke wijze met de nieuwelingen gedeeld. Het waren 10 mooie jaren waarin we gezamenlijk van een startende DMS leverancier naar onze huidige positie in de Benelux zijn gegroeid.

Samenwerking blijft!                                                                                                                              

Nu is de tijd aangebroken waarin Sander zijn horizon gaat verbreden. Niet alleen in de Automotive en niet alleen op het gebied van DMS systemen. Sander start per 1 april zijn eigen Project Management bedrijf. Vanuit zijn eigen zelfstandigheid gaan wij Sander inhuren voor speciale projecten en opdrachten. We blijven dus samenwerken! Wij wensen Sander heel veel succes in zijn nieuwe rol als zelfstandig ondernemer en danken hem voor de afgelopen 10 schitterende jaren.

Lars Koggel, Manager Support & Consultancy                                                                                    

Per 1 maart is Lars Koggel onze nieuwe Manager Support & Consultancy. Hij vervangt hiermee Rene van Westen, die per 1 april ITmotive zal verlaten. Lars is reeds 2,5 jaar werkzaam bij ITmotive als DMS Consultant. Met de kennis en ervaring die Lars jarenlang heeft opgedaan bij PSA dealers, ook in de rol van vestigingsmanager, en zijn kennis van I’Car DMS maken dat Lars dé persoon is om leiding en sturing te geven aan ons team.

Per 1 maart is ons team uitgebreid met twee nieuwe collega’s

Andre Bruger, Support Consultant                                                                                                                   

Andre heeft jarenlang als Aftersales manager bij een Opel dealer in Nederland gewerkt. Waarvan de afgelopen 4 jaar ook nog eens met I’Car DMS. Zijn ervaring binnen het dealerbedrijf, in combinatie met zijn I’Car kennis en affiniteit met de ICT-branche, betekenen dat Andre een sterke aanvulling op ons team is.

Bob van de Graaf – Support Consultant                                                                                             

Bob komt bij Afas-Profit vandaan. Afas is een software leverancier van boekhoudsystemen. Met deze achtergrond brengt Bob belangrijke kennis en ervaring mee op het gebied van boekhouding. Bob gaat zich tevens bezighouden met de meer technische en databasegerelateerde zaken.

Wij wensen eenieder veel succes in zijn nieuwe rol en uitdaging!


Laat een reactie achter