• slide-visie

[symple_column size=”one-half” position=”first”]

Onze visie is gebaseerd op de jarenlange ervaring en huidige ontwikkelingen.

Algemene ICT innovaties volgen elkaar in razend tempo op, echter hebben wij in de automotive branche te maken met drie partijen: fabrikant, importeur en distributeur. Deze keten heeft rechtstreeks gevolgen op de processen welke binnen de ICT samen moeten communiceren. Het afgelopen jaar zagen we het aantal koppelingen en interfaces met fabrieksystemen sterk toenemen en naar verwachting zal deze trend doorzetten. Het DMS krijgt een steeds belangrijkere rol en zal meer en meer volledig automatisch communiceren met toeleveranciers en fabrieksystemen. De medewerker hoeft enkel nog te controleren en te accorderen. Deze voortgang zal bijdragen aan de efficiency en foutkans reductie van het dealerbedrijf.

Klanten zijn gewend om alles online te regelen zoals bankzaken, verzekeringen en energieverbruik en dit 24uur per dag 7 dagen in de week. De dealer moet deze diensten ook aanbieden. Online werkplaatsafspraken maken, NAW- gegevens muteren, autohistorie bekijken en kopiefacturen ophalen.

I’Car DMS is een modern en open systeem dat zich gemakkelijk laat koppelen met fabrieks-, branche-, en front-office systemen. De innovatie die momenteel tussen fabrikant – dealer en dealer – klant worden gerealiseerd maken het verschil voor de toekomst. Automatisering is bedoeld om efficiency te realiseren.

Geeft uw automatisering u momenteel de hoogst haalbare efficiency?

[/symple_column]

[symple_column size=”one-half” position=”last”]

Onze missie is de Nederlandse dealerbedrijven te voorzien van een goede softwaretoepassing die bijdraagt aan het efficiënt en doeltreffend beheren van de processen.

Steeds meer processen tussen klant, dealer, importeur en fabrikant worden geautomatiseerd. Deze digitale communicatiemethodieken vergen veel inspanning van zowel de fabrikant als van de DMS leverancier. Fabrikanten werken steeds meer Pan-Europees, waardoor de ontwikkelingen en de onderhoudskosten voor een lokaal (Nederland) ontwikkeld DMS bijna niet te bekostigen zijn. Daarentegen kan een Europees ontwikkeld systeem de kosten spreiden over een groter afzetgebied waardoor deze kan renderen en makkelijker zal inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

I’Car DMS is zo’n Europees DMS met talloze interfaces en goedkeuringen van diverse automerken. Het doorontwikkelen en onderhouden wordt op Europees niveau besproken en gebouwd, de Nederlandse dealers profiteren dus van koppelingen en interfaces die reeds in meerdere Europese landen zijn getest en worden gebruikt.

Door de jarenlage ervaring op DMS gebied kunnen wij de Nederlandse dealers van uitstekende service en ondersteuning voorzien. Wij hebben de juiste combinatie, lokale kennis en ervaring op het gebied van dealerautomatisering met een Europees succesvol DMS.

[/symple_column]